9 Sezonda İlk 5 Hafta Değerlendirmesi

Adana Demirspor bu sezon Ümit Özat ve oluşan harika kadro ile hedefini şampiyonluğa dikti. Play Off'larda yüksek stresli maçlara kalmadan sezonu ilk 2 'de bitirmeyi hedefleyen Adana Demirspor yaptığı transferlerle rakiplere korku verirken, taraftarlarını da sevindirmişti. 

Sezona Bursaspor galibiyeti ile başlayan Adana Demirspor'da ilerleyen haftalarda bir türlü oturmayan maç kadrosu ve oyun sitili puan kayıplarını da beraberinde getirdi. Sezon başı olması hasebiyle  alınacak galibiyetler  ile yaralara tuz basmak isteyen Adana Demirspor yarın kendi sahasında Ümraniyespor ile bu seriye başlamak istiyor. 



SEZONA NASIL BAŞLADIK? ÖNCEKİ SEZONLAR NASILDIK?

Enseyi karartmaya gerek yok. Adana Demirspor bir şekilde yine mücadeleci ve rekabetçi ortamlara gireceğinden eminiz. Hadi geriye dönük ilk 5 haftada neler yapmışız bir bakalım.. Adana Demirspor 1.ligde yer almasının son 9. senesinde ilk 5 maç göz önüne alındığında oluşan tablo aşağıdaki gibidir.



En iyi çıkışı 2014-2015 sezonunda yakalayan Adana Demirspor ilk 5 müsabakada aldığı 10 puanla sezonu 4. sırada bitirmiş ve Play Off yarı finali oynamıştı. Hemen akabindeki sezonda yine 10 puanı alan Adana Demirspor bu kez final oynamış ve malesef Alanyaspor'u süperlige uğurlamıştı.

Diğer en başarılı sezonu ise 2018-2019 sezonundaydı. ilk 5 maçta 10 puanı alan Adana Demirspor ligi 6. sırada bitirmiş ve play off yarı finali oynamıştı.

Bu sezon ise ilk 5 müsabakada 2 Galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 8 puan toplayabilen Adana Demirspor 7. sırada yer alıyor.

Adana Demirspor yarın saat 16:00'da evinde Ümraniyespor'u konuk edecek. Alper Çetin'in yöneteceği müsabaka TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.




Doğan Ergezer

Daha yeni Daha eski
Google News