Sait Karafırtınalar "Rakip usta ayaklarıyla bizi yendi"

TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, 4-2 kaybettikleri Adana Demirspor maçı sonrası, "Böyle bir skorla ayrıldığımız için üzgünüz. Rakibi tebrik ediyoruz. Her hafta daha iyi oynuyoruz" dedi.

Ümraniyespor, ligin 6. haftasında deplasmanda konuk olduğu Adana Demirspor'a 4-2 skorla mağlup oldu. Maç sonu basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ümraniyespor'un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "Böyle bir skorla ayrıldığımız için üzgünüz. Rakibi tebrik ediyoruz. Maçın başında oyun temposu bizdeyken 2 sakatlık olumsuz etkiledi. Yediğimiz gollere reaksiyon verdik ama oldukça iyi oynayıp, mücadele ettik. Rakip 5 kere geldi, 4'ünü gol yaptı. Çocukların enerjisi görülmeye değerdi. Her hafta daha güçlü oluyoruz. 26 oyuncum var kaleciler hariç. Bunun 6 tanesi bizle kamp yaptı diğerleri yetişmedi. Her hafta daha iyi oynuyoruz buradan dersleri çıkaracağız" diye konuştu.

"Maçın başında 2 sakatlık yaşadık"

Oyun temposu bizdeydi şok 2 gol yedik. Buna reaksiyon verdik ve devreye 2-1 girdik. Oyun anlayışımızı gözden geçirdik. Bana göre iki devre de oynanan oyun 4-2'nin göstergesi değil. Oldukça iyi oynadık. Sadece ön tarafta pozisyonları sonlandırırken sıkıntı yaşadık. Rakip usta ayaklarıyla bizi yendi. Ama verilen mücadele, oynanan oyun fazlasıyla tatminkar. Çocukların enerjisi görülmeye değerdi, onlara teşekkür ediyorum. Her hafta daha güçlü oluyoruz. Bu oyun, 6 karşılaşmanın içinde en iyisiydi. Ama skor bunu desteklemiyor. Atak sonlandırma olayını daha pozitif hale getirmemiz lazım."

Daha yeni Daha eski
Google News