Ümit Özat "Biz bize olursak, omuz omuza verirsek.."

Adana Demirspor Tff 1.ligin 6. haftasında evinde Ümraniyespor ile karşılaştı ve 4-2 kazandığı maçın ardından teknik direktör Ümit Özat yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.



Ümit Özat "Öncelikle maçta oyuncularıma teşekkür ediyorum. Gireni çıkanı ile birlikte hepsinin ayağına sağlık. Kazandıktan sonra çok şeyler söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum. 1 maglubiyette bu kadar hezeyanları, endişeleri anlamak mümkün değil. Ben 2 sene önce şimdiki kadronun 4'te 1'kadar olan kadroyla play off oynadık. Ama iç dünyamızda barışıktık, beraber mücadele ediyorduk.. Çok ses çıkmıyordu. Hatta o zamanda 2 hafta ust üste kazanamadığımiz maçlar olmuştu. Ama destek vardı. Şimdi ise 1 maglubiyette karaları bağlıyoruz. Çok açık ifade edebilirimki 40,45'e yakın net gol pozisyonumuz var. Bunlardan 2 tanesi penaltı, 4 tanesi yan top.. Futbolda bunlar var. Bu ligde 2 tane üst üste maç kazandığımız da lider olabilirsiniz. Ben buradan Erkan ve Volkan'a bütün oyuncularımin nezdinde teşekkür ediyorum. Sahada yüzde yüz vermeye çalıştılar. Hazır olmamalarına rağmen büyük fedakarlıkta bulundular. Erkan ilk 4 hafta bizde olsaydı, bizimle kamp geçirseydi belki 12 puanla bile kapatirdık ilk 4 haftayı.."

Yeni gelen oyuncularımız vardı ve onların tam.olarak hazır dueuma gelebilmesi için az sürelerle oyuna dahil etmeye çalışıyoruz. Sakatlanma riskleri var hazır durumda olmadan sahaya suremeyiz.

Bu maç da sona erdi. Yarın gidip oturacağız, hatalarımızı onarmaya çalışacağız. Biz bize olursak, omuz omuza verirsek Adana Demirspor gerçekten iyi bir takım ve bir takım seyleri başarabiliriz." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News