Mehmet Akyüz gol atmayı unuttu!



Adana Demirspor, sahada kaliteli ayaklarıyla puan kaybetmeye devam ediyor. Bizim kadromuzda yer alan oyuncuların maliyeti ile ard arda 5,6. galibiyet serileri alan takımlara bakıldığında arada ciddi farklar görülüyor. Devre arası yapılan transferler ise taraftarın tek umudu olmuş durumda. 

Takımımızın gol silahlarından Mehmet Akyüz ise Dibba ile içine girdiği talihsizlikten kurtulabilmiş değil. Malesef Mehmet Akyüz sadece bu maç kaçırmadı. Taraftarlar artık Mehmet'in attığı golleri unutur oldu. Zor pozisyonlarda gol atabilen Mehmet Akyüz gitti, yerine boş kaleye atamayan bir futbolcu geldi. Dün akşam oynanan müsabaka'da yine müsait durumda kaçırdıkça kaçırdı. Mehmet Akyüz kaçırdıkça da Adana Demirspor yara almaya devam ediyor. 


Mehmet Akyüz, oyun içerisinde arkadaşlarına yardım ediyor, defansa geliyor, ilerde pres yapıyor, ataklarda istasyon görevi yapıyor ancak futbolun meyvesi goldür ve kendiside iyi bir golcüdür. Umuyoruz ki hemen kendine gelir ve gollerine devam eder. Öte yandan ara transfer döneminde takıma katılan Lucas Rangel ise taraftarın en merak ettiği isim oldu. Gol yollarında çekilen sıkıntılarımıza çare olmasını umut ettiği Rangel dün kadroda yer almamıştı.
Daha yeni Daha eski
Google News