ADS Coin Geliyor

Kısa süre önce Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak tarafından müjdesi verilen kripto para hamlesi geliyor. Adana Demirspor'a kalıcı gelir kapsamında ve sponsoru Bitexen ile birlikte yakında AdsCoin çıkaracağının ve halka arz edileceğini duyurdu.

Sponsor firma Ads Coin ile ilgili; ADSC, ülkemiz finansal teknolojileri vizyonuna paralel olarak, blokzincir teknolojisi üzerinde Türk mühendisleri tarafından geliştirilen akıllı bir sözleşme ürünüdür. ADSC, Ethereum altyapısı kullanılarak oluşturulacaktır. Ethereum, programlanabilir blokzincir olarak bilinmektedir ve farklı iş modellerinin blokzincir üzerinde kurulmasını sağlamaktadır. Ethereum tarafından sunulan standart ERC-20 kuralları ile oluşturulacak olan ADSC, ödeme yöntemi olarak kullanılabilecektir. ADSC ile kulüp taraftarlarının, bütün spor severlerin ve vatandaşlarımızın tüm spor etkinliklerine ve ürünlerine, proje dahilinde sürekli geliştirilecek hizmetlere ve farklı ürünlere avantajlı olarak erişmeleri sağlanacaktır. ADSC, amaçlanan kullanım alanları olarak, sahip olduğu kişi ve kuruluşlara ciddi avantajlar sunacaktır." denildi.

HALKA ARZ BEKLENİYOR

Adana Demirspor Coini, arz döneminin ardından Bitexen.com dijital alım satım platformundan alınabilecek.

MOBİL UYGULAMA HAZIRLANIYOR

Adana Demirspor Coin (ADSC) mobil uygulama platformu hazırlanıyor ve sponsor firmanın duyurusuna göre yakında uygulama marketlerinden indirilebilecek.



Ads Coin Youtube Tanıtım videosu yayınlandı.

Daha yeni Daha eski
Google News