Emrah Bayraktar'ın Hadsizliğine Anında Cevap



Adana Derbisi öncesinde soyunma odasında oyuncularına konuşma yapan ve bu konuşmayıda yayınlatan Adanaspor A.Ş. camiasına, Adana Demirspor Kulübünden yanıt gecikmedi.

Adanaspor A.Ş. Teknik Direktörü Emrah Bayraktar'ın "Bugün oynayacağımız maç sıralamadaki yerimizi değiştirecek maç değil, bugün oynayacağımız maç şehrin ayrıcalıklı, şımarık zengin aile çocuğuyla, gururlu delikanlısının maçıdır" demesi, üzerine Adana Demirspor Kulübü aşağıdaki yanıt metniyle kamuoyuna bilgilendirmesi yaptı.



Biz Adana Demirspor olarak 3.ligde dahi şeref,onur ve gururla oynadık. Hiçbir zaman birilerinin desteği olmadan kendi gücümüzle liglerde mücadele ettik.

Zengin ve Şımarık kelimesini sarf ederken kendi reklamını yapmak uğruna Koskoca Adana Demirspor Camiasına hakaret edilmesini asla tasvip etmiyoruz.

Bizler Adana Demirspor olarak, Adanaspor için, "Ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz" kelimelerini kullanırken Adanaspor teknik direktörü Emrah Bayraktar'ın kullandığı ifadeler bizleri son derece üzmüştür. Bugün Adanaspor A.Ş. bu ligde mücadele ediyorsa Başkanımız ve TFF 1.Lig Kulüpler birliği Başkanımız Murat Sancak ve diğer başkanların büyük gayreti ile olduğunu hatırlatmak isteriz. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun göreve geldikleri günden bu yana verdiği "Centilmenlik" mesajına rağmen Emrah Bayraktar'ın kendi reklamını yapmak için kullandığı ifadeleri kınıyoruz. 

Şunu iyi bil Emrah Bayraktar; "Adana Demirsporlu olmak "ŞEREF, ONUR ve GURURDUR" Kameralar önünde "ŞOV" yaparak camiana şirin gözükmek adına kullandığın ifadeleri sana iade ediyoruz. Keşke Adana futboluna hizmet etmiş ve soyadı BAYRAKTAR olan büyüklerini örnek alsaydın.

ADANA DEMİRSPOR YÖNETİM KURULU



Daha yeni Daha eski
Google News