Samet Aybaba Maç Sonu Açıklaması



Teknik Direktör Samet Aybaba, Adana Demirspor'un deplasmanda Samsunspor maçını 2-0 kazandığı maçın ardından  yayıncı kuruluşa röportaj verdi.

Oyuncularımı kutluyorum.  Planladığımız her şeyi doğru yaptılar. Rakibe neredeyse pozisyon hiç vermediler. Oyunu ve sahayı çok iyi daralttılar. Çok iyi mücadele ettiler. Hızlı çıkışlarda biraz sorun yaşadık. Ama onda da başarılı olmaya çalıştılar. Bu kadar güçlü bir rakip karşısında da tüm bunlar çok da kolay değil. Duran toplarda biraz daha çalışmamız lazım orda da biraz etkili olmamız lazım. Onun dışında oyuncularımın performansından çok mutluyum Onlarla şunu konuştuk. "Geriye tekrar başlamak istiyor muyuz, istmiyor muyuz?" Onlarında fikirleri benimle aynıydı. "Yeniden Başlayalım" diye. Bu bir başlangıç bence. Hedefi olan takımların 1-2 maça takılmaması lazım. Yarın gidip idmanımızı yapacağız. Her gün bizim için yeni bir heyecan yeni bir öğrenme günüdür. Çalışmaya devam edip hedeflediğimiz yere doğru gideceğiz.

KAZANMAK İYİ GELİYOR

Takım kazandıkça takımın mental durumu daha iyiye gidecektir. Hala eksiklerimiz var, maç içerisinde hala biraz özgüven sorunu yaşadık. Hedef takım olmak kolay değildir. Haftaya ligin en iyi takımlarından İstanbulspor ile maçımız var. Her maç mücadele ve özveri istiyor. Her maç birlikte mücadele gerekiyor.


VOLKAN ŞEN'İ KAZANMAK İSTİYORUM

Profesyonel bir kadronuzda profesyonel bir oyuncunuz varsa onu kazanmamız lazım. Ücretini ödüyoruz ve Volkan Şen bizim iyi bir oyuncumuzdur. Takımda istemediğim tek oyuncu tipi bütünlüğü bozan oyuncu tipidir. Çok şükür bizim takımda da böyle bir oyuncu yok. Volkan'ın ilerleyen maçlarda takıma girip bize birşeyler katacağına inanıyorum. dedi.

Daha yeni Daha eski
Google News