Adana Demirspor Emin Adımlarla Zirveye Yaklaşıyor


Adana Demirspor TFF 1.ligin 25. Haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaştı. Adana Demirspor'umuzun etkili oynadığı müsabaka sonrasında 11 maçlık yenilmezlik serisini sürdüren Samsunspor evinde mağlubiyeti tattı.

Sedat'ın Pa Dibba'ya verdiği enfes pasa, iyi döndü ve kötü vursada top direğin dibinden ağlarla buluştu. 1-0

Bu golün ardından önce Ezeh'in iki tane hemen ardından da Hasan Kılıç'la gol pozisyonunu harcayan Adana Demirspor ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasını bildi.

İkinci yarıya da etkili başlayan Adana Demirspor özellikle orta sahada Sinan ve Hasan Kılıç'ın iyi oyunuyla topa daha fazla hakim olan taraftı.

60. Dakikada Sinan ve Sedat'ın sağ kanattan yaptığı enfes atak tehlikeliydi ancak Samsunspor defansı yerinde hamleyle bu atağı sonlandırdı.

70. Dakikada Kaan Kanak ile atağa kalkan Adana Demirspor rakip cezasahasına sol çaprazdan girdi. Kaan musait durumdaki Emircan yerine kaleye vurmayı tercih edince pozisyon golle sonuçlanmadı.

80. Dakikada Rassoul'un defanstan ortasahaya taşıdığı topta verdiği arapasına hareketlenen Emircan direğin dibinden enfes vurdu ve Adana Demirspor durumu 2-0 yaptı.

Maç bu skorla biterken, Adana Demirspor ligi bir anlamda yeniden başlatmış oldu.


Daha yeni Daha eski
Google News