Samet Aybaba :Samsun'dan Galibiyetle Dönersek..

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Samsunspor maçı öncesi idmanda basınla görüşlerini paylaştı. Aybaba "Kaliteli ve değerli bir kadromuz var ama maç galibiyetinin gelmemesi takımı aşağıya çekmiş. Bu galibiyet çok önemliydi onların motivasyonunu arttırdı. Takımın gelişiminden çok memnunum. Eksiklerimiz var ve bunları hızlı bir şekilde gidermek gerek. İnşallah iyi gidecek.

Aybaba maç içerisindeki oyuncu değişiklikleriyle ilgili olarak da; Hakem düdüğünden önce tüm bilgiler gelir, analizler yapılır, Rakip ve kendi takım analizlerimiz yapılır. Maçları izletiriz sonrasında kadro oluşturup maça çıkarız. Tüm bunlar hakem düdüğü çaldığı anda tüm bu bilgiler çöp olur ve yeni bir şey başlar. Tüm planlarınız oyun stiliniz hakem düdüğünden itibaren değişebilir. Dolayısıyla oyun içerisinde hamlelerimiz olur,olacaktır. Zaten diğer teknik arkadaşlarıma da hep şunu söylerim "Eğer oyun gidişatını taraftarlardan, kulüp başkanından önce göremiyorsak bu işi yapmayalım". Sonuçta; Oyuna girende mutlu , oyundan çıkanda mutlu. Çünkü herkesin eşit ve adaletli olduğunu biliyor. 


SAMSUN GALİBİYETİ BİZİ FARKLI BİR YERE TAŞIR

Samsunspor gibi ekonomisi, teknik ve planları olarak güçlü bir takımı yenersek yeniden başlatırız. Bu motivasyonu Samsun galibiyeti ile dönersek çok daha farklı yerlere taşırız. Eksiklerimiz elbette var ve bunları tamamlamaya çalışıyoruz.


VOLKAN ŞEN'DEN KATKI BEKLİYORUZ

Kerim Avcı idmanlarda yükselmeye başladı. Volkan Şen'de yeni geldi biliyorsunuz. Volkan Şen'de 2 gün çift , bir gün tek idman yapıyor. Süperligde onu 17-18 yaşındaydı ilk ben oynatmıştım. Kaliteli ,iyi bir çocuktur. Arkadaşlarına da bağlı. Sonuçta parasını alan biri ve bir yerde ondan da haklı olarak  katkı bekliyoruz.

Daha yeni Daha eski
Google News