Nefesler Tutuldu #Son2

TFF 1.Ligin 33. haftasında Yeni Adana Stadyumunda oynanacak Adana Demirspor Balıkesirspor maçı nefesleri kesecek.

26 senelik özleme her maç dahada yaklaşan Mavi Şimşekler 1 Mayıs Cumartesi günü oynanacak maçın ardından belki de süperlige çıkmayı garantileyebilir.

Küme düşme mücadelesi veren Akhisarspor Giresunspor deplasmanına gidecek. Son 2 maçtır galibiyet alamayan Giresunspor, küme düşme potasında ecel terleri döken Akhisarspor'u konuk edecek. Akhisarspor'un kümede kalması için 2'de 2 yapması, Menemenspor ve Adanaspor'dan en az birinin ise 2'de 0 çekmeleri gerekiyor. O müsabakada Akhisarspor'un galip gelmesi durumunda ve Adana Demirspor'umuzun da Balıkesirspor maçında galip gelmesi durumunda takımımız son haftaya Şampiyonluğu garantilemiş olarak girecek.

Samsunspor ise 26 puanda küme düşmesi garantilenen Ankaraspor'u konuk edecek. Samsunspor bu müsabakadan galip gelmeye çalışıp, bir kulağı Giresunspor - Akhisarspor maçında, diğer kulağı ise Adana Demirspor - Balıkesirspor maçında olacak.

1 Mayıs Cumartesi günü Adana'da oynanacak müsabaka öncesinde her iki takımda da cezalı oyuncu bulunmuyor. Müsabakaların tamamı aynı saatte başlayacak olmasından dolayı TRT dönüşümlü olarak yayınlayacak. Müsabaka ayrıca Beinsports HD1 kanalından da naklen yayınlanacak.


Daha yeni Daha eski
Google News