Samet Aybaba Tuzlaspor Maçı öncesinde konuştu

Adana Demirspor, Pazar günü saat 20:30'da oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarına tesislerimizde başladı.

Teknik direktör Samet Aybaba Giresunspor maçında futbolcularının mükemmele yakın oynadıklarını belirterek oyuncularına teşekkür etti.

Aybaba "İkili averajinda önemli olduğu bir ligde rakibimizle oynadık ve 3 gol atarak averajda öne geçmek istemiştik. Oyuncularimda sahada elinden gelen gayreti gösterdi ve iyi futbol ve harika gollerle istediğimizi almış olduk. Bu gayret ve isteği Tuzlaspor karşısında da gösterirlerse oradan da galip gelebiliriz." dedi.

Basın mensuplarının "8 haftada böyle bir değişimin anahtarı nedir acaba?" sorusu üzerine Aybaba, "Çok çalışmalar yaptık hem bireysel hem takım halinde.. İnşallah şampiyon olduktan sonra bunları detaylı anlatırız" dedi.

Şampiyonluğa susamış bir şehir var burada, onların bu mutluluğunu isteğini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz.

Ezeh ile ilgili bir soruya ise "Bu patlamayı yapması gerekiyordu zaten, bu maçta da yapması çok güzel oldu. Onun adına da mutluyum ama böyle bırakmamalı her maç bir gelişim olmalı" dedi.

Dibba konusunda da açıklama yapan Aybaba, futbolcunun durumunun iyi olduğunu belirterek Giresunspor maçinda kafasına darbe almıştı ama şu an durumu iyi" dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News