Samsunspor Başkanı Haddini Aşıyor

Samsunspor Başkanı, Yüksel Yıldırım katıldığı yerel bir canlı yayın programında ilginç açıklamalar yaparken Adana Demirspor'uda zan altında bırakırcasına söylemlerde bulundu. Özellikle Menemenspor maçındaki rakibin oyununa atıfta bulunarak rakibin teşvik primi aldığının altını çizmesi sosyal medyada gündem oldu.

Yıldırım "Sağlık sorunlarımdan dolayı Başkanlık görevimi yapamadım, futbolcularımız başıboş kaldı. Şampiyon takımı kurduk zannettik ama maddi olarak çok açıldık. Hasta olmasaydım bugün uzak ara önde olurduk..."

Menemenspor maçında rakip kaleci panter gibi ama bakıyorsun diğer maçta salak salak gol yiyor. Biz Menemenspor maçında malesef takla attık, kaza yaptık. Sanırım biz bu ligi tartamadık. Erken zafer ilan ettik. Giresunspor maçında da rakip Adana Demirspor berabere kalırlar diye bekledik ama Adana Demirspor'da maşallah iyi oynuyor. İlk yarım saatte işi bitirdi. Bundan sonra tüm maçlara gideceğim. Bolu maçını da kazanacağımızı düşünüyorum.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Bizim her maçımıza teşvik primi gidecek, buna eminim. Kimin tarafından gönderildiğini siz tahmin edersiniz."


Türkiye'de ben bir devrim yaptım, tüm kulüplerde futbolcular, yönetimi parmaklarında çeviriyorlar ben buna asla izin vermem. Oyuncularla anlaştım kalan tüm maçları kazanacaklarına dair bana söz verdiler. İnanıyorum ki kalan 3 maçı kazanıp bir kulağımızda Adana Demirspor ve Giresunspor maçlarında olacak. Eğer direk çıkamazsak play off'tan çıkacağız. Aksini düşünmek bana yakışmaz zaten." dedi.


MURAT SANCAK'TAN İNCE GÖNDERME

Bu söylemlerin üzerine Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, profilindeki bilgi kısmına "06 mart 2021 saat 20.45 te skorboard a bakmak büyük keyif" yazarak 2-0 mağlup ettiğimiz Samsunspor maçına atıfta bulundu. 




Daha yeni Daha eski
Google News