Adanaspor'da 4 As Oyuncu İzne Ayrıldı

Adana Demirspor son hafta Menemenspor deplasmanında maça çıkarken, kazanması halinde diğer takım skorlarına bakmadan Süperlige şampiyon olarak çıkacak.

Öte yandan, Samsunspor ise Adana'ya deplasman yapacak. Adanaspor bugün yaptığı idmanda 24 maçta 15 gol 2 asisti bulunan ve Adanaspor'un en skorer oyuncusu konumunda olan Ozegoviç idmanlarda yer almadığı bildirildi.  Bunun yanısıra Ömer Çiçek, Furkan Şeker ve Goran'da idmanlara izinli olduğu için çıkmadı. Muhtemelen maça da çıkmayacaklar.. 

Kafalarına göre ama yazmassak olmazdı.. Esasen U16 ile sahaya çıkmalarını bekliyorduk. E peki bunu niye yazıyoruz? Bir beklentimiz mi var? ASLA YOK! OLAMAZ DA!

ANCAK Tarihe not düşmek gerek..

Geçmiş yıllarda defalarca izlemeye alışık olduğumuz klasik Adanaspor... Fark göremiyoruz. 

Her sezon, Adana Demirspor'un rakiplerine verdiği destekle bilinen şehrin öteki takım taraftarları Samsunspor'un algılarına da sosyal medya üzerinden sayfalarca destek vermişti..

Yeter ki Adana Demirspor süper lige çıkmasın diye dertlenen bu zihniyete en güzel cevabı ŞANLI ADANA DEMİRSPOR'UMUZ SAHADA VERECEKTİR!

MENEMEN İLÇE STADINDA ATILAN HER GOL MEMLEKETİN HER KÖŞESİNDE YANKILANACAK! VE NASİP OLURSA O KUTLU GECEDE ADANA IŞIL IŞIL YANACAK.
Daha yeni Daha eski
Google News