Samet Aybaba "Üzerimizde bir baskı yok"



Adana Demirspor Pazar günü oynayacağı Menemenspor hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Samet Aybaba idman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Samet Aybaba "10 hafta oldu biz geleli oradan saymaya başladık 9,8,7 son maça geldik. Her maça ayrı bir ciddiyetle hazırlandık. Oyuncularım her maça aynı özveriyle çıkıp aynı mücadeleyi verdiler. Şimdi Menemenspor maçına hazırlanıyoruz. Oyuncularımın takımdaşlık duygusu yükseldi. Birbirlerini daha çok seviyorlar. Bu şehri çok seviyor ve şampiyonluğu getirmek istiyorlar. Bu nedenle bütün rakiplerimize aynı ciddiyetle baktık. Bu şampiyonluğu Adana'ya getirmek istiyoruz." dedi.


Samet Aybaba demeçlerine şu başlıklarla devam etti...

HER MAÇ FİNALDİ HER MAÇ ZORDU

"Her maç final her maç zordu.. 10 haftalık süreçte 1 kez berabere kaldık. Bir maç daha berabere kalsak belki de bu noktada olamazdık. Bu yüzden Menemenspor maçını da kazanıp bu işi sonlandırmak istiyoruz."




BAŞKANIMIZ TAKIMI RAHATA KAVUŞTURDU

"Başarı, oyuncularımın performansının yükselmesi, her galibiyetin ardından aldıkları destek. Başkanımızın da takımı rahatlığa kavuşturması, her maçın ardından hak ettiklerini hızlı bir şekilde ödemesi bizi mutlu ediyor. Bu bizi büyük bir aile haline getirdi."




HİKAYESİ VAR ANLATACAĞIZ

"Bir şampiyon olalım ondan sonra oturup hep beraber mi ağlayacağız, karşılıklı mı yaşayacağız bazı şeyleri konuşacağız. Çünkü bu hikayesi olan bir şampiyonluk olacak bu. Sıradan bir şampiyonluk değil. Çok fedakarlık olan bir şey var ortada."


MAHALLE MAHALLE DOLAŞACAĞIZ

"Şampiyon olursak bütün mahalleleri dolaşacağız. Pandemi var zaten, insan sağlığı her şeyden daha önemli. Bu şehire çok keyifli bir Ramazan ayı geçirtiyoruz. Şehirde herkes çok mutlu... Oyuncularıma da bunu anlatıyorum."




OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM

Adana beni çekiyoruz. Toprağa doğru gelip gidiyoruz. Adana'ya şampiyonluk çok yakışacak diye düşünüyorum. Takımdan çok memnunun. Gol kaçırmalarıyla ilgili elbette olur bunlar, dünyanın en iyi futbolcuları bile hata yapıyor. Bir yere kadar getiriyorlar oyunu, hızlı çıkıp birbirleriyle iyi diyaloglar içindeler. Şu anda karşımıza kim çıksa gerçekten zorlanır. Şu oyuncu böyle, bu oyuncu böyle demeye gerek yok. Ben oyuncularımdan çok memnunum.


ÜZERİMİZDE BASKI YOK

Puan sıralamasının bu şekilde olması normal. Aynı puanda olmamız açısından baskı hissetmiyoruz. İçimizde çok keyifli bir heyecan var ama baskı yok. Geriden geldik ve ikili averajlarımızın hepsini düzelttik. Kendi ipimizi kendimiz çekecek durumdayız ve bu hale getirebilmek gerçekten çok önemliydi. Lig çekişmeli olacağı belliydi. Yukarıdaki takımlar seri yapmıştı ve sıra bize gelmişti. Bizimde seri yapmamız gerekiyordu ve yaptık. Böyle bir sıralama olması gayet normal hale geldi.

Daha yeni Daha eski
Google News