Pa Dibba "Hocamız bize özgüven verdi"



Adana Demirspor'un Gambiyalı başarılı futbolcusu Pa Dibba, Menemenspor hazırlıklarını yaptığı idman öncesinde basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Pa Dibba bu sezon 8 gol 8 asistle son 90 dk'ya çıkacak.

Bu sezon nasıldı? Samet Aybaba'nın etkisi takıma nasıl yansıdı?

Sezon başından beri Şampiyonluğa oynuyoruz. İlk yarıda işler biraz iyi gitmedi ama şu an iyi gidiyor. Son bir 90 dakika kaldı. Umuyorum güzel bir şekilde bitireceğiz. Bir insanın gözlerine baktığında ne tarz bir enerji verdiğini anlarsınız. Samet Hocanın gelmesiyle bireyselden ziyade herkes takım olarak oynamaya başladı. Hocamız bize enerji verdi. Hocamız bize özgüven verdi. Çok iyi kadromuz var ama onun gelmesi işleri güzele götürdü.

Çok gol pozisyonlarına giriyorsunuz?

Bir futbolcu olarak şans yakalamak çok önemli, çok gol kaçırıyoruz ama çok pozisyona giriyoruz. Buda dışardan nasıl görünüyor bilemiyorum ama bizi iyi hissettiriyor. Ne kadar çok pozisyon o kadar iyidir.

Performansınız ligin sonlarına doğru arttı, güzel gidiyor. Ayrıca gollerin ardından kameralara işaretler yapıyorsunuz.. Golleri armağan kime armağan ediyorsunuz?

Her şey topa odaklandığınızda başlıyor. Girdiğiniz pozisyonlarda o pozisyonu golle sonuçlandırmak istiyoruz. Gollerin ardından golleri eşime de armağan ediyorum. Adana'ya geldiğimden beri çok mutluyum. Bu kulüpte olduğum içinde çok mutluyum. Eşimle İnstagram vasıtasıyla tanıştım ve evlendim. Eşim benim en büyük destekçilerimden biri. Daha öncede İsveç'te 2 kez şampiyonluk yaşamıştım. 

Daha yeni Daha eski
Google News