Samet Aybaba Süper Lig Hedefini Açıkladı



Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba katıldığı bir programda transfer politikası ve süperlig hedeflerinden bahsetti.

Samet Aybaba Giresunspor maçının galibiyetinin öneminide belirterek "Giresunspor maçı öncesinde bir video (Takımdaşlıkla alakalı bir savaş filmi) izlettik neredeyse takım sahaya camdan dışarı çıkacaklardı. Bu durum sahaya inanılmaz pozitif enerji ile yansıttık. " dedi.

Aybaba takımın kamp yeri hakkında da bilgi verdi. Samet Aybaba "İlk kamp dönemimizi Bolu'da , ikinci etabınıda Avusturya'da yapmayı planlıyoruz" dedi.

Aybaba transferi gündemden inmeye Balotelli için olumlu baktığını belirterekk "Balotelli ismi doğrudur, görüşmeler devam ediyor. Bir marka oyuncu planlıyoruz. O olur başkası olur. Listelerimiz var hatta 3-4 tane var." dedi. Aybaba,  Balotelli'nin gelmesiyle diğer oyuncuların geri planda kalması ile ilgili endişelerin doğru olmadığını belirterek Balotelli'nin Adana'ya yakışacağını ve uyum sorunu yaşamayacağını belirtti.

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, süper lig hedeflerinin ilk 10 içerisinde olduğunu belirterek. "İlk 10'un altını düşünmüyoruz" dedi.



Samet Aybaba, şehirdeki herkese teşekkür ederek, inanılmazı hep birlikte başardıklarını belirterek "13 Ağustos'a kadar bunun mutluluğunu yaşasınlar, ondan sonra yeni bir bölüm başlayacak. Orda da aynı hislerle devam edeceğiz" dedi.


Daha yeni Daha eski
Google News