Adana Demirspor Galibiyet Hedefliyor

Adana Demirspor, Süper Lig'in 4. haftasında yarın deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Ümit Öztürk yönetecek.

İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın  mavi-lacivertlilerin başında ilk maçına çıkacağı müsabakadan taraftar ve camia oldukça umutlu.

Ligde 2 puanı bulunan Adana Demirspor, sezona birer galibiyet ve beraberlikle başlayan Fatih Karagümrük karşısında ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Fatih Karagümrük son olarak Beşiktaş ile karşılaşmış ve sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. İtalyan Teknik adam Francesco Farioli yönetiminde sahaya 4-1-4-1 formasyonu ile çıkan Karagümrük. Sergen Yalçın'ın 4-2-3-1 dizilişine yanıt vermiş, topla %62 oynamasına rağmen rakip kalede skor üretememişlerdi. Ofsayt taktiğine sıklıkla başvuran Karagümrük defansı bu noktada etkili olduğu söylenebilir.

Geride kalan 3 haftada 1G,1B ve 1M yaşayan Fatih Karagümrük kadro değeri 35,93 Milyon Euro iken Adana Demirspor'umuzun kadro değeri ise 34,30 Milyon Euro ile neredeyse aynı denilebilir.

Adana Demirspor yeni teknik adamıyla deplasmanda ilk galibiyetine yakın olarak görüyoruz ancak bilinir ki tahminler değil, sahadaki mücadele kazanır. Kadro kalitesi, isimler, bonservis miktarları skoru bir yere kadar taşısa da, sahada kazanan her zaman takım olmuştur. 

26 sene sonra Süper Lig'de ilk galibiyetimize kavuşmak dileğimizle..


www.mavisimsekler.com

Daha yeni Daha eski
Google News