Vincenzo Montella Karagümrük Maçı Öncesinde Konuştu



Adana Demirspor'un yeni teknik Direktörü Vincenzo Montella, transfer süreci ve takım ile ilgili Karagümrük maçı öncesinde demeç verdi.


* Gelmem çok kolay oldu. Buraya geldiğimde başkanın motivasyonunu ve kulübe sağladığı imkanları gördüm. Her şey gerçekten başarılı olmak için yeterli görünüyor.


* Genel hissiyatıma baktığımda çocukların çok çalışkan ve yetenekli olduğunu gördüm. henüz tam kadro bir idman yapamadık. Milli takımda olan ve idmanda yer almayan oyuncular var. Ama genel olarak şimdilik istekli görünüyorlar bu da bana yetiyor.


* Türk futbolu olarak baktığınızda sürekli ileri gitmeye çalışılıyor. Hedefleri olan bir futbol ülkesi. Ben futbolcuyken de karşımda bir kaç Türk takımı çıkmıştı ancak ben Mario buraya transfer olduğunda dikkatimi daha çok çekti. Sonrasında da takipte kaldık.


Futbolcular hangi sistemle sahada olacak?

Elimizdeki futbolcuların kıymeti şöyle ortaya çıkıyor. Top ayağındayken ne yapmasını gerektiğini bildikleri anda sistemi oturtabiliyorsunuz. Henüz tüm futbolcularımızın olduğu tam kadro bir idman yapamadık ama bizim belirli varyasyon ve sistemlerimiz var. Topla ve topsuz ne yapması gerektiklerini biliyorlarsa kaliteleri ortaya çıkacaktır.


Deplasmandaki Karagümrük maçı ve taraftarlarımız için neler düşünüyorsunuz?

Karagümrük takımında  Seria A futbolcuları var. Hocaları da tanıdığım genç bir İtalyan. Futbol maçlarında bir çok durum var. Bu durumlara ne reaksiyon vereceğimiz önemli. Bu arada stadımızı gördüm ve Adana'daki ilk maçımıza çıkacağımız zamanı da iple çekiyoruz. Taraftarlarımız ilk maçta en fazla seyirci sayısına ulaşmış olması da bizi heyecanlandırıyor.

Daha yeni Daha eski
Google News