Resmi Özür Bekliyorlarmış!

3-3 sona eren Beşiktaş ile Adana Demirspor maçının ardından hala açıklamalar geliyor. Maç sona ereli 2 hafta olacak ancak Beşiktaş Camiasından tuhaf istekler gelmeye devam ediyor.

Ne Olmuştu?

Şu anki Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yıllar önce bir TV programında Balotelli için "Beyni Yok" ifadeleri kullanmıştı. Balotelli ise Beşiktaş maçı öncesinde bu videoyu izlemiş ve maçta attığı güzel bir golden sonra Sergen'i işaret ederek "Beynim Var" demişti. Bu olayların ardından Vodafone Arena'da Adana Demirspor Camiasına toplu küfürler edilmişti.

Tüm bu yaşanan olayların ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak erdemlilik göstererek maçın ardından "Balotelli-Sergen olayı keşke yaşanmasaydı. Ama Sergen'in geçmişte yaptığı açıklamada doğru değildi." demişti.

Ahmet Nur Çebi "Resmi Olarak Özür Dilemediler"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı basın açıklamasının bir bölümünde "Adana Demirspor maçında hakem demiş ki 'ben görmedim, VAR hakemine sordum temiz' dedi diyor. Hakem de görecek, VAR niye görmüyor. VAR 'gel pozisyona bak' diyebilir. VAR temiz deyince hakem gidip bakmıyor. VAR'a git, eğer pozisyonun başında faul varsa, o zaman faul ver ne varsa onu ver. Penaltıysa penaltı ver. Bizim önümüzün kesilmek istendiği bir görüş, ispat edemeyeceğimiz şeyleri söyleyemeyiz. Ben başka takımlarla ilgili konuşmak istemiyorum. Beşiktaş'ın hakkını yemesinler yeter. Beşiktaş'ın hakkı yenmediği zaman Beşiktaş zaten şampiyon olacak. Adana Demirspor maçında Balotelli'nin yaptığı hareketlerden dolayı sonra resmi olarak özür dilemediler. Ben hiç bir şeklide futbolcuyu dikkate almam. Bizler resmi siteleri olan, resmi kurumlarız, özür dilenecekse bu şekilde resmi yapılır, yapılmadı. Baş sağlığı değil bu. Baş sağlığında telefon açarsınız dilersiniz, bu öyle bir şey değil." şeklinde konuştu.


Daha yeni Daha eski
Google News