İP TV Nedir? Nasıl Çalışır?

 


İP TV Kampanyaları  

Evinizde televizyon izlerken artık reklamlar arasında kaybolmayacak ya da istediğiniz bir programı saatlerce beklemek zorunda kalmayacaksınız. Televizyon yayınının kontrolünün tamamen sizin elinizde olduğunu ve dilediğiniz zaman dilediğiniz programı yayınlayacağınızı düşünün heyecan verici değil mi? IPTV sayesinde isterseniz televizyonunuzdan isterseniz de bilgisayar ya da mobil araçlarınızdan dilediğiniz televizyon yayınını dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. İptv test yayınlarını mutlaka görün ve ondan sonra karar verin. Peki, IPTV nedir ve nasıl çalışır? İP TV Kampanyaları nelerdir?

RTÜK tarafından yapılan kapsamlı araştırmalara göre neredeyse her gün 4 saate yakın zamanımızı televizyon karşısında geçiriyoruz. Ancak bu zamanın pek çoğu reklamlarla ya da istediğiniz programı beklemekle geçiyor. IPTV, artık görmek istemediğiniz programları veya sizi rahatsız eden diğer programları engelleyen bir sistem olarak karşınıza çıkıyor. Bunun için iptv test yayınlarına mutlaka göz atın.

İP TV Nedir? Nasıl Çalışır?

Artık evinizde anten kablolarını, rüzgârda bozulan antenleri ve diğer ayrıntıları görmeyeceksiniz. IP, çeşitli yayın kampanyaları sayesinde size, veri akışını ve yayın sürecini kontrol etme imkanını sunuyor. İnceleyeceğiniz iptv deneme yayınlarında da göreceksiniz. IPTV, görüntü ve sesin İnternet protokolü aracılığıyla iletilmesi ve televizyonun bilgisayara dönüştürülmesi anlamına gelmektedir. Başka bir deyişle IPTV, şifreli veya şifresiz kanalların ve depolanan video içeriklerinin geniş bant internet erişim teknolojileri aracılığıyla son kullanıcıya iletilerek IP (İnternet Protokolü) paketlerine dönüştürülmesi olarak tanımlayabiliriz.

IPTV Nasıl Çalışır?

İp tv deneme özelinde yayın kanallarının piksel cinsinden sıkıştırılmasına bağlı olarak gerekli internet hızı yayının kalitesine göre değişmekle birlikte şu şekildedir:

·         SD (480p düşük kalite): 3-4 Mbps

·         HD (orta kalite 720p): 6-10 Mbit/sn

·         HD (1080p yüksek kalite): 15-20 Mbps

İnternet bağlantısı üzerinden alınan sinyallerin TV'ye iletilebilmesi için IPTV uyumlu uydu alıcınız, Smart TV özellikli TV'niz veya IPTV uyumlu kutunuzun olması gerekir. IPTV kutuları sayesinde sosyal hesaplarınıza da mutlaka göz atabilirsiniz. İP TV kampanyalarını ve test sürecini https://www.iptvsatislari.com/iptv-test-deneme3/ adresinden takip edebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski
Google News