Rakip Hatayspor - Eksik ve Sakatlar


7 Kasım Pazar günü karşılaşacağımız Atakaş Hatayspor, deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre bordo-beyazlı takım, Osman Çalgın Tesislerinde teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde idman gerçekleştirdi.

Antrenmanda futbolcular, pas, şut ve hava topu çalışması yaptı.

Basına kapalı idman, 1 saat 25 dakika sürdü.


Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, ligin 12. haftasında evinde karşılaşacağı Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı.


Ligde 13 puanla 12. sırada bulunan mavi-lacivertli ekip, evinde Pazar günü karşılaşacağı Hatayspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti.


MUHTEMELEN KADRODA OLMAYACAK OYUNCULAR

Adana Demirspor

Younès Belhanda (Sakat ), Lucas Castro (Sakat )


Hatayspor

Onur Ergün (Sakat)


Kart cezalıları ve sınırdaki oyuncular:

Her iki takımda da kart cezası olan oyuncu bulunmuyor. Jonas Svensson ve Balotelli 3 sarı kart sınırında bulunuyor. Hatayspor'da da cezalı oyuncu yer almıyor. Öte yandan , Hatayspor'da ise ön libero Onur Ergün 3 sarı kart sınırında yer alıyor 





Lucas Castro ve Younes Belhanda sakat


Adana Demirspor'da sakatlıkları bulunan Lucas Castro ve Younes Belhanda'nın durumuyla ilgili de bilgilendirme yapıldı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Futbolcularımızdan Lucas Castro Ziraat Türkiye Kupasında oynanan Niğde Belediyespor FK maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalacaktır. Ayrıca Medipol Başakşehir maçı öncesi antrenmanda sakatlanan Younes Belhanda'nın tedavisi Sırbistan'da devam etmektedir" denildi. 

Daha yeni Daha eski
Google News