Balotelli Rica Etti "Şu serbest vuruşu da atayım öyle"



Adana Demirspor'un 31 yaşındaki İtalyan yıldızı Mario Balotelli dudak ısırtmaya devam ediyor. Adana Demirspor'da gösterdiği performansla futbol otoritelerinden tam puan almayı başaran Balotelli ülkesinin Milli Takımına davet edilmişti. Geçtiğimiz hafta İtalya Milli Takımıyla idmanlara katılan Mario Balotelli Çaykur Rizespor maçının da ilk 11'inde sahadaydı.


Adana Demirspor, onunla çıktığı her maçta psikolojik üstünlüğü marke ediyor. Yıllardır dünya basınında; öfkesi, çılgınlığı ve sıra dışı hareketleriyle rencide edilmeye çalışılan Mario Balotelli Türkiye'de , Adana Demirspor performansıyla öne çıkmaya devam ediyor. Oyun stili, öldürücü son vuruşları ve zehirli paslarıyla hem kendi atıyor hem de takım arkadaşlarını golle buluşturuyor.




Mario Balotelli 11 Gol 5 Asist'e ulaştı

Dün oynanan Çaykur Rizespor maçında da benzer hamlelerin ve attığı 2 golün dışında dakikalar 70'i gösterdiğinde Adana Demirspor Çaykur Rizespor karşısında serbest vuruş kazanmıştı. 

2-0 önde olan Adana Demirspor Teknik Patronu Montella, Balotelli ile Assombalonga değişikliği için hazırlanmıştı. Balotelli'nin numarası numaratörde göründü ancak Balotelli kenara "Şu serbest vuruşu da atayım öyle" işareti yaptı. Kenardan onay alan İtalyan yıldız, nefis vurdu ve kendisinin 2, takımının 3. golünü attı ve kenara gelerek oyundan çıkarak alkışları topladı.

Daha yeni Daha eski
Google News