Adana Demirspor Deplasmanda Etkisiz Kaldı - Giresunspor'dan Rahat Galibiyet

Adana Demirspor Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaştı ve 2-0 mağlup olarak son 3 haftayı da puansız kapatırken Avrupa hedefinden de uzaklaştı.

Maça isteksiz başlayan ve kafada ligi bitirmiş gibi görünen Adana Demirspor ataklarda etkili olamadı. Buna karşın Giresunspor sahada daha çok isteyen taraftı.

Seyirci desteğini de arkasına alan Giresunspor, dakikalar 21'i gösterdiğinde Umut Nayır ile 1-0 öne geçti. Sağ taraftan çok kolay gelen Hayrullah ortasında Umut Nayır'ı gördü. Çok rahat kafa vuruşu yapan Umut takımını 1-0 öne geçirdi.


ADANA DEMİRSPOR GOLE TEPKİ VEREMEDİ

Bu gole tepki veremeyen Adana Demirspor, gol organizasyonlarında cılız kaldı. Müsabakanın 2. yarısında Giresunspor skoru arttırıp maçı garantiye almak istedi. Nitekim daha ikinci yarının başında 48. dakikada çıkarken kaptırdığımız bir top kalemizde golle sonuçlandı.

Diabate tek başına sol kanattan göstere göstere orta yaptı, yine bomboş durumda Serginho düzgün bir kafa vuruşuyla skoru 2--0 yaptı.



ADANA DEMİRSPOR 3 HAFTADIR KAYIP

3 haftadır galibiyet alamayan Adana Demirspor 52 puanda kalırken, Giresunspor puanını 43'e yükselterek ligde kalmayı garantiledi.

Son üç Süper Lig maçından puan çıkaramayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, üst üste 3+ karşılaşmalık yenilgi serisini en son Kasım-Aralık 2019 arasında Fiorentina'nın başına yaşadı

Daha yeni Daha eski
Google News