Adana Demirspor'a Nazar Değdi



Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Adana Demirspor, sahasında Aytemiz Alanspor'u konuk etti.  İlk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlanan müsabaka 2-1 Alanyaspor galibiyeti ile sonuçlandı.

20. dakikada sol kanattan ceza sahasına sokulan Candeias, altı pasa doğru yerden orta açtı. Adana Demirspor'da Tayyip Sanuç topu uzaklaştırmak isterken meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi ve skoru 0-1 yaptı.

32. dakikada Bjarnason'dan topu alan Belhanda sol çaprazdan şut açısı bulur bulmaz yakına direğe sert vurdu. Top ağlarla buluştu ve skoru 1-1 yaptı.

Müsabakanın ikinci yarısında daha etkili olan taraf yine Alanyaspor oldu. Daha çok kalemize gelen ve tehlikeli pozisyonlar yaratan rakip takım 76. dakikada Emre Akbaba ile 2-1 öne geçti.

82. dakikada Alanyaspor skoru 3-1 yaptı ancak Tayfur pozisyon öncesinde faul yaptığı için gol geçersiz sayıldı.

Adana Demirspor bu dakikadan sonra ataklarını arttırdı ve rakip sahada tehlike yaratmaya çalışsa da sonuna etki edemedi ve maç 2-1 Alanyaspor üstünlüğü ile sona erdi.

Adana Demirspor'a Nazar Değdi

Lige fırtına gibi başlayan ve ligin üst sıralarını gözüne kestiren Adana Demirspor son haftalara girildiğinde düşüşe geçti ve üstüste mağlubiyetler aldı. Son olarak Alanyaspor karşısında da mağlup oldu. Adana Demirspor 4 maçtır mağlup olurken Alanyaspor üst üste 2. galibiyetini aldı.


Daha yeni Daha eski
Google News