Şaşırmış Bunlar!



Süperlig'in 34. haftasında Adana Demirspor, sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Şampiyonluk yolunda galibiyete ihtiyacı olan Trabzonspor bir tarafta, Avrupa kupasına katılma hedefi olan Adana demirspor diğer tarafta olunca maçın hakeminin tercihi elbette ki Adana Demirspor'dan yana olmadı.

GOL OLANA KADAR PENALTI 

Müsabakanın henüz 2. dakikasında hiç "UZATMAYA GEREK YOK" dercesine komedi gibi bir kararlar penaltı düdüğünü çaldı. Olmaz ya hani Muriç harika kurtardı bu penaltıyı.. Ne yaptılar ne ettiler Muriç'in 45 numara ayakkabısının ucu çizginin önüde diye penaltıyı tekrar attırdı hakem! Özgür Yankaya VAR odasından bu uyarıyı yaptı.


Muriç moral bozukuğu ile saçma sapan penaltı kararının saçma sapan tekrarını da kurtaramadı! Bruno Peres'in golüyle Trabzonspor 1-0 öne geçti. 


Golün hemen 5 dakika sonrasında Cornelius skoru 2-0 yaptı.

Devam eden mücaddele de Adana Demirspor rakip sahaya etkili ataklar yapsa da Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır kalesinde 2 tane çok önemli pozisyonu çıkarttı.


HAKEM ŞAŞIRDI

Müsabakanın ilk yarısı +6 oynanacaktı ancak hakem şaşırdı ve maçı erken bitirdi. Sonrasında kenardan uyarı gelince futbolcuları tekrar sahaya çağırarak müsabakanın kalan dakikalarını oynattı.



Daha yeni Daha eski
Google News