Vincenzo Montella Trabzonspor Maçı Öncesinde Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında bu sezonun en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Adana Demirspor, kendi sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Merakla beklenen karşılaşma öncesinde Adana ekibinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Adana Demirspor'da Teknik Direktör Vincenzo Montella, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vincenzo Montella, yaptığı açıklamalarda ;


'Avrupa'ya gitmeyi hak ediyoruz'

Süper Lig'de son maçı bir kenara koymak lazım öncelikle. Baktığınızda çok kötü bir performans gösterdiğimiz son bir maçımız var. Birkaç tane futbolcuyla kaybettiğimiz bir maç oldu aslında. Eylül başında birileri sizlere biz buralara geleceğiz, ligin bitimine 5 maç kala farklı hedeflerin peşinden koşuyor olacağız deseydi en pozitif konuşan kişi bile inanmazdı. Biz buraya kadar hak ederek geldik. Hak ettiğimizi almak için son şanslarımız kullanacağız. Sonuna kadar gitmeye çalışacağız.

'Bizim için Trabzonspor maçı çok önemli'
Trabzonspor maçımız var önümüzde. Çok büyük beklentilerin olduğu bir maç hem bizim hem de onlar için. Ligin en iyi takımı olduklarını herkese gösterdiler. Birinci sıradalar. Ancak çok doğru bir zamanda geliyor bu maç bizim için. Biz bir yenilgiden geliyoruz ve tekrardan ayağa kalkmak istiyoruz. Motivasyonlar bu tarz maçlarda kendiliğinden gelir. Biz bir mağlubiyetten gelerek yolumuza devam etmeyi istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız

'Mario Balotelli eksik...'
Her zaman elimde olan futbolcularla düşünce yürütmeye alışık bir insanım. Belki 1 veya 2 maç Mario Balotelli eksik. O yüzden biz elimizdeki futbolcularla hazırlanacağız ve oynayacağız.
Daha yeni Daha eski
Google News