Balotelli Adana'dan Ayrıldı

Mario Balotelli geçtiğimiz gün oynanan ve 1-0 Adana Demirspor üstünlüğü ile tamamlanan Ümraniyespor maçının ardından saha içerisinde Teknik Direktör Vincenzo Montella ile tartışmıştı. 

Kameralar önünde gelişen bu durumun ardından demeç veren Montella, gergin geçen maçın ardından bu tip olayların olabileceğini beyan vermişti.



BALOTELLİ ADANA'DAN AYRILDI

Bugün ise Gana asıllı İtalyan golcü Balotelli özel bir jet ile Adana'dan ayrıldı. İtalya'nın Brescia kentine giden Balotelli ile Adana Demirspor'un sözleşmesi 2024 Haziran'ına kadar devam ediyor. İsmi ülkemizde Galatasaray la da anılan Balotelli'nin Adana Demirspor kariyerinin bittiği henüz resmi olarak bildirilmedi.




MURAT SANCAK'IN BALOTELLİ AÇIKLAMASI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, teknik direktör Vincenzo Montella ile Balotelli arasındaki gerginliğin ardından açıklama yaptı. Sancak, "Balotelli'nin buradan gitme arzusu var, kim almak isterse 4 milyon Euro verir. Transfer sezonu döneminde bir yere gitmezse buraya da emek verecek ve devam edecek. Transfer olup gitmezse de burada görevini yapacak. Bana ulaşan yok ama menajerleri ile görüşmeler var. Bir iki güne kadar ya gidecek ya da kalacak. Gitme ihtimaline karşı Artemi'yi aldık. Hatta giderse 1 santrfor daha alacağız" ifadelerini kullandı.



Adminden Not: Bu gidişin dönüşü olur mu bilinmez ancak, geçen sezon sahada varlığı ile bir çok maç kazandıran Balotelli'ye şimdiden teşekkürler.

Daha yeni Daha eski
Google News