Resmi Açıklama geldi! Balotelli'nin yeni takımı belli oldu!

Mario Balotelli, Adana Demirspor defteri kapandı. İtalyan ekip FC Sion resmi hesabından Balotelli ile anlaştığını duyurdu. Öte yandan Adana Demirspor cephesinde ise henuz kendilerine bir teklif veya serbest kalma odemesinin yapılmadığını Başkan Murat Sancak tarafından dile getirildi.


Sion Resmi web sitesinin Türkçe cevirisi asagidaki gibidir;

FC Sion, Mario Balotelli'nin (32) aralarına gelişini duyurmaktan büyük onur duymaktadır. İtalyan forvet, iki yıllığına Valais kulübüne kaydoldu.

"Süper Mario" kariyeri, Manchester City, AC Milan ve Liverpool ile İngiliz ve İtalyan kulüplerinde art arda gelişmeden önce 2007'de Inter'de başladı. Ardından, 2016 yazında, iki buçuk yıl sonra Olympique de Marsilya'ya taşınmadan önce Lucien Favre yönetiminde OGC Nice'e katıldı. Velodrome'daki bir yıllık deneyiminin ardından Brescia ve Monza ile İtalya'ya döndü. Geçen sezon Türkiye'de Adana Demirspor formasıyla 33 maçta 19 gol attı.

İtalyan milli oyuncu (36 maç, 14 gol), Şampiyonlar Ligi, üç İtalyan lig şampiyonluğu, bir lig şampiyonluğu ve bir İngiliz Kupası ile olağanüstü bir rekora sahip. Kariyerinde 453 maçta 193 gol attı ve 42 asist yaptı.

Barthélémy Constantin: "Mario Balotelli, tam bir sezondan çıkıp bizimle güvenle geldiği için bize hücum anlamında çok şey kazandıracak. O, büyük bir kararlılıkla ihtiyacımız olan türden bir forvet. Onu aramızda görmek bir onurdur. »

FC Sion, birinci sınıf bir forvetin gelişinden çok memnun ve onu Valais'e davet ediyor!
Daha yeni Daha eski
Google News