Montella, Balotelli hakkında konuştu "Zaten kendi gitmek istediğini belirtmisti..."

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Sion'a transfer olan Balotelli ile Ümraniyespor maçı sonrası yaşadığı gerginlikle ilgili, "Balotelli ile herhangi bir sorunumuz yok. Bu olaydan önce de zaten kendisi gitmek istediğini ifade etmişti" dedi.

Spor Toto Süper Lig ’in 5. Haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, maçın hazırlıklarına devam ediyor. 

ÇOK ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR
Kulüp tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vincenzo Montella, bu hafta aldıkları Ümraniyespor galibiyeti hakkında, ”Çok zor bir maç bizi bekliyordu ve cesaretli, iyi defans yapan bir takıma karşı oynayacağımızı da biliyorduk. O yüzden galibiyet için ayrıca mutluyum. Çünkü skorun bu kadar yakın olduğu bir galibiyetle ayrılmak her zaman iyidir. Her maçın bizlere parametre ve cevap verdiğini biliyoruz. Bunun ne kadar önemli olduğunu da biliyorduk. Sahaya yansıttığımız takım ruhu çok önemliydi. Hatta maçın yorgun anlarında bile göze hoş gelmese de o pratik mücadele bize galibiyeti getirdi. Bundan gerçekten çok memnunum“ ifadelerine yer verdi.
Daha yeni Daha eski
Google News