Milli Oyuncumuz Samet, Birçok Kulübün Transfer Listelerinde Yer Aldı



Ajanslara düşen son Adana Demirspor haberlerine göre Fenerbahçe'nin milli stoper Samet Akaydın için Adana Demirspor'la prensipte anlaşmaya vardığı iddia edildi. Sarı-Lacivertliler, deneyimli stoper için Adana Demirspor'la söz kesti. manşetiyle haber bültenlerinde kendine yer edinen haber için henüz Murat Sancak bir açıklamada bulunmadı.

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da peşinde olduğu Samet Akaydın, son dakika pürüzü çıkmaması halinde Fenerbahçe'ye imza atacağı konuşuluyor. Ancak Adana Demirspor tarafından henüz bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

FENERBAHÇE'DE ACİL İHTİYAÇ

Üçlü stoperle oynayan Fenerbahçe'de sakatlık halinde sistem değişiyordu. Sık sık yaşanan sakatlıklar Samet Akaydın transferini acil kıldı. Jorge Jesus stoper transferinin öncelik olduğunu belirtmişti. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile iyi ilişkisi olan Başkan Ali Koç'un bu transferde devreye girdiği aktarıldı.

Transfer sezonunda ise son sözü Murat Sancak söyleyecek. 

SAMET AKAYDIN ADANA DEMİRSPOR'LA YÜKSELİŞE GEÇTİ

Ocak 2021'de Keçiörengücü'nden Adana Demirspor'a 470 bin euro bedelle transfer olan Samet, değerini 2.5 milyon euroya yükseltti. 28 yaşındaki futbolcu bu sezon A Milli Takım'a dahil oldu.

Daha yeni Daha eski
Google News