Murat Sancak 'Parayı veren düdüğü çalar!



Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak , Samet Akaydın ile ilgili çıkan transfer haberlerine  esprili bir şekilde 'Parayı veren düdüğü çalar!'  yanıtını verdi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Samet Akaydın ve Fenerbahçe için Twitter'dan cevap verdi!

Jorge Jesus Samet Akaydın'ı İstiyor

FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da transfer için kolları sıvamış durumda. Teknik direktör Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda harekete geçen sarı - lacivertlilerin gündemine Adana Demirspor'dan savunma oyuncusu Samet Akaydın'ı aldığı iddia edilmişti. Mavi Şimşekler'in başkanı Murat Sancak, Twitter'dan yaptığı açıklamayla transfere dair ipucu verdi. İşte detaylar...


MURAT SANCAK "PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR"

Twitter'da bu haberin yer almasının ardından bir taraftar, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ı etiketleyerek "Başkanım doğru mudur?" şeklinde bir yorum yaptı.

Sancak ise, "Doğru olup olmadığı devre arası transfer döneminde belli olur." şeklinde cevap verdi.

Başka bir futbolseverin "Beşiktaş istese hemen verirsin başkanım. Fenerbahçe olunca yokuşa sürüyorsun." yorumuna da cevap veren başkan Sancak, "Parayı veren düdüğü çalar, rahat ol" dedi.

Daha yeni Daha eski
Google News