Çok güzel hareketler bunlar

Adana Demirspor'a yapılacak devre arası transferlerine karşı olmuşumdur hep. Adı üstünde devre arası transferi... Ara transferler takım içerisinde bir fazla boğaz anlamına da gelebilir. Yapılacak yanlış bir transfer tüm takımın kimyasını bozabilir. Mustafa Uğur ile görüşmeden , onun onayı alınmadan yapılan tüm transfer havada kalacaktır.

Sevemedim hiç devre arası transferleri...

Yeni yönetim Selahattin Aydoğdu yönetiminde ilk basın toplantısında net olarak; gereksiz , laf olsun diye transfer yapılmayacağını belirtmişti.

Gereğini tüm camia bekliyor...

Diğer takımlarından ayrılan futbolculara bakıyorumda takımsız kalmamak için piyasa yapmaya başladılar. Yapacaklar tabiki...Yakın gördükleri basın mensuplarına haber yaptırmaya başladılar. Özel videolar yaptırarak youtube atmaya başladılar.

Net söylüyorum ki, gerçekten bana göre transfere gerek yok, Adana Demirspor takımının kadrosu zaten kaliteliydi, tek eksiği parasını zamanında alamamasından kaynaklanan motivasyon eksikliğiydi. Bu yüzdendir ki taraftarın olmadığı müsabakalarda galibiyet yüzü göremedik. Adana 5 Ocak atmosferi ise onları oynamaya mecbur bıraktı.

Federasyon zaten her müsabaka için kayda değer belli bir para ödüyor. Eh süper ligde bile olmayan ciddi bir stadyum hasılatıda var... Hal böyleyken o futbolcuların paralarının tıkır tıkır ödenmesi gerek. Neticede onların da emeği var, sözleşmesi var... Halkın Takımına yakışmayan hareketlerden uzak durmak gerek...

Son olarak, kulüp içinde varsa; gereksiz çalışanların, orada emeklilik hayatı yaşayanların , ortalığı karıştıranların, sızıntı yapanların tespitine devam edilmeli ve gereği yapılmalı. Görev ağacı çıkarılmalı... Bekçisinden başkanına kadar kimin ne iş yaptığının ne kadar ücret aldığının şeması hazırlanmalı...

Her ağzımızdan çıkan "Kurumsallık" kelimesi belkide ilk kez bu uygulamalarla hayat bulacaktır.

Belki bu sefer başarı bizimle olur, kimbilir...
Daha yeni Daha eski
Google News