Ne Yağmur Ne Fırtına

Bu hafta sahada kazanan Adana Demirspor ancak tribünler... Tribünler her geçen gün sevdasını daha fazla anlatıyor. Vefa ise vefa , cefa ise cefa ! Sicim gibi yağmur yağıyor şehrimin üstüne , stadyum tıklım tıklım olmuş.

Hava yağmurlu fakat akın var stada. Binlerce insan dolduruyor açık , kapalı demeden tribünleri. Maç ile birlikte yağmur başlıyor. 2006-2007 sezonunda ki açılır şemsiyeler diye beklerken maraton tribünü 90 dakika ıslanıp adeta futbolculara mesaj veriyor.

Sırılsıklam aşığız demenin somut hali.Çekilen cefayı anlatacak kelime yoktur sanırım. Tribünde tek ses " Beraber yürüdük biz bu yollarda , beraber ıslandık yağan yağmurda " , tribünlerde tek yürek ise Adana Demirspor.

Peki başarıya mı geliyor bu insanlar ? Arka arkaya galibiyet almak Adana Demirspor da başarı değildir. Kimse ıslanmaz üç puana... Kutsal olan armaya , haramilerden kurtulmuş armaya haykıranlar koşuyor stada. Renklerin de armanın da vücut bulduğu binlerce insan...

Sevmenin Adanalı versiyonudur dünkü tribünler. Ne dediklerine ve pankartlara ne yazdıklarına iyi bakınca anlıyor insan " Deli gibi sevmek ruhumuzda var "

 

Fazla anlatmaya gerek yok aslında , herkesin gelip yaşaması gerek bu halkla. Bir dörtlük bırakalım son satırlara. Ritmi dilimde , sözleri yüreğimde ...

 

Şimşeğim aşığız sana aşığız inan Yağmur değil kopsa fırtınalar Engel mi ki sana koşmamıza Sadece yaşasın arma !

 

Herkesin yüreğine sağlık

Mustafa Dos 
Daha yeni Daha eski
Google News