Bu böyle gitmez !

Puan durumuna şöyle bir baktıysanız eğer;
Üst taraftaki rakiplerle aradaki puan farkına bakıldıgında Lige erken havlu atmış bir Adana Demirspor ile bu sezon ligde umdugunu bulamayan ve küme düşme potasındaki Adanaspor arasındaki karşılaşma şeklindeydi.
Ancak biz aldıgımız bu maglubiyetle havlu attıgımız ligi kendi adımıza tekrar başlattık.Çünkü düşme potasındaki takımlarla aramızda şimdilik sadece 6 puan fark kaldı.
Nurettin Yılmaz ile bu ligi tamamlamayı düşünen bir yönetim varsa eger hata yapıyıorlar.
Çok acil bir şekilde bu ligi tanıyan bir teknik direktör takımın başına getirilmeli.
Nurettin Yılmaz Adana Demirspor A takımını asla çalıştıramaz.Gözlerinizi iyice açın ve bakın Ptt 1.Lig tecrübesi olmayan bir teknik adam ligin nasıl oldugunu dışardan çok iyi analiz edebilir ama sahadaki takımı yönetemeyeceği açık ve nettir.
Bizden önce hangi takımda çalıştığı bile başlı başına facia İstanbul'un AMATÖR TAKIMI olan Erokspor'dan transfer edildi bu hoca.(Köln Akademisi mezunu olmak yetmez bu takımı çalıştırmak için)
Adana Demirspor'a uygun bir hoca değil , Altımızdaki takımların performansları ortada TD konusu çözülmezse düşme potasında bulabiliriz kendimizi.

Sezon başından bu yana bir türlü uyum sağlamayan defans-orta saha-kaleci üçlüsü yine dün geceye damgasını vurdu.Her hafta defansımızın Sol tarafı (Oğuzhan) hariç bütün oyuncular değiştiriliyor.Lig bitmek üzere ama biz daha defansımızda şu ikili başarılı oynuyor diyemiyoruz.Çünkü defans deneme tahtası oldu , alınan oyuncular gönderilen oyuncular ve bir türlü çare bulunamayan çok gol yeme alışkanlıgımız.
Devre arasında Rajnoch gönderildi , bu oyuncuyu göndermekteki amaç neydi hala anlamış değilim , Hücuma yada orta sahaya yeni bir yabancı oyuncu alınacak diye beklerken tesislere gelen Rıza Çalımbay'ın istekleri dogrultusunda Ç.Rizespor'un 3. kalecisini takıma getirdik.
Bu oyuncu alındıgın o zamanki teknik direktör Mustafa Ugur'a soruldugunu hiç düşünmüyorum.

Defanstaki kaliteli bir oyuncunun gönderilmesini ve yerine yabancı kaleci alınmasını eminim o istememiştir.

Kaleyi yabancıya çevirmek gol önledi mi peki ... Tabiki de hayır çünkü 6 maçta 13 gol yedik.

Orta sahayı böylesine önemli bir maçta Onur-Ferhat ikilisine teslim etmek rakibe gel buyur geç demekti.Nitekim öylede oldu.Yedek kulübesinde Efe gibi tecrübeli bir futbolcuyu oturtmakta gerçekten büyük hoca işidir.Maçta erken bir değişiklikle zaten Efe oyuna dahil oldu.
Hoca bu maçın büyüklüğünün bile farkında değildi.

Yenilginin baş aktörü Nurettin yılmaz ve sahada gezinen futbolcular topluluguydu.

O kadar ruhsuz oynadılar ki ilk golü attıktan sonra hemen aklımıza önceki maçlar geldi , sonuçta zaten öyle oldu.İlk Golü bulan takım biz olduk ve geriye yaslana takım yine biz olduk.
10 dakika içinde gol atıp 80 dakika skoru korumak diye bir futbol şuanda dünyada yok , bunu bizim sahadaki ruhsuz futbolcular bir türlü anlamadı.

Adanaspor sahaya bizden daha istekli çıktı.İki takımın son haftalardaki oyun performanslarına bakarsak , Adanaspor'un iyi oynadıgı ancak 2-3 hafta öncesine kadar bunu bir türlü skora yansıtamadıgını söyleyebiliriz.9 hafta ard arda maglup oldukları haftalarda bile takımın istekli ve güzel oyun oynadıgını görüyorduk.Devre arasındaki transferlerinde takıma katkısı açıkça ortada duruyor.Özellikle Fatih Şen'in takıma katkısı oldukça fazlaydı.Özellikle dünkü maçta 2 golün hazırlayıcısıydı.
Dünkü maçla beraber iki takımın son 6 haftadaki performansı herşeyi açıklayan cinsten.
Adana Demirspor dünkü maçta dahil son 6 maçında sadece 1 puan alabildi.
Adanaspor ise yine dünkü maçta dahil olmak üzere son 6 maçta 4. galibiyetini aldı.
Sahadaki iyi performansını skora çeviren bir takıma karşı mücadele etmeye çalıştık.Ve gerçekten bunu beceremedik.Takımımızın düşüşte olan formu dün gece itibariyle sıfırın altına indi.
Bu durum böyle gitmez ! Başkan Aydogdu buna bir çare bulmalı.Eger ki bizlere kara bir sezon yaşatmak istemiyorsa.Transfer falan bekleyen yok bu saatten sonra yeni bulunacak bir hocayla düzlüğe çıkılmanın yolları aranmalı.

Fatih Ünaldı
Daha yeni Daha eski
Google News